Βαλντές: «Να παίξουμε όπως στον πρώτο αγώνα»

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 11:41
UPD:11:46
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτή ήταν η ευχή του Νέλσον Βαλντές, ο οποίος μίλησε στα ΜΜΕ στο αεροδρόμιο υπογραμμίζοντας ότι οι αληθινές δυνατότητες της ομάδας φάνηκαν στο πρώτο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο αυριανός αγώνας στο Μάντσεστερ εναντίον της Γιουνάιτεντ θα εξελιχθεί κατ΄ ευχήν γι΄ αυτούς και η επιστροφή από την Αγγλία θα συνοδεύεται από την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βρετανία.

Αυτή ήταν η ευχή του Νέλσον Βαλντές, ο οποίος μίλησε στα ΜΜΕ στο αεροδρόμιο υπογραμμίζοντας ότι οι αληθινές δυνατότητες της ομάδας φάνηκαν στο πρώτο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» και πως οι τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα επ΄ ουδενί απεικονίζουν τη δυναμική της ομάδας.

«Η ομάδα έχει κίνητρο και πηγαίνουμε εκεί για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε στόχο. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς και οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι για να φτάσουμε στην πρόκριση» τόνισε ο Παραγουανός διεθνής επιθετικός.

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το παιχνίδι στην έδρα μας. Ο αγώνας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πριν από τρεις εβδομάδες. Εκεί δείξαμε τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε αύριο και να πάρουμε την πρόκριση» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στον ίδιο, ο Βαλντές δήλωσε «πανέτοιμος, πιο έτοιμος από ποτέ. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί από τον προπονητή, είτε ξεκινήσω από την αρχή είτε από τον πάγκο».

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν οι, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές και Βέργος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις