«Όχι» σε κενές υποσχέσεις και κούφια λόγια λέει ο Κ. Μπακογιάννης

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 15:13
UPD:15:28

Παρουσίαση του ονόματος του Συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, «Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας», καθώς και των Υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών.

A- A A+

Το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρουσίασε σήμερα ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης.

Ο συνδυασμός ονομάζεται «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» και όπως είπε ο κ. Μπακογιάννης, στόχος του είναι να «γκρεμίσει τα πολιτικά τείχη». 

«Όλοι από κάποιον πολιτικό χώρο προερχόμαστε. Όμως σημασία σήμερα έχει, το πού πάμε και το πώς θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα μας. Και αυτό απαιτεί συναίνεση και υπερβάσεις. Όχι περιχαρακώσεις και αποκλεισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου,  είπε «όχι» σε κενές υποσχέσεις και κούφια λόγια και δεσμεύθηκε για ένα κοστολογημένο και με σαφείς προτεραιότητες πρόγραμμα.

LAMIAREPORT

Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, κρίσιμο ζητούμενο για την περιφέρεια είναι να διαχειρίζεται τους πόρους της με διαφάνεια και δικαιοσύνη και να επιλέγει τις δράσεις της, όχι με βάση των αριθμό των ψήφων που αποφέρουν, αλλά με βάση τον αριθμό των θέσεων εργασίας που δημιουργούν.

Επίσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειάρχες του συνδυασμού.

Πρόκειται για τους Θύμιο Καραΐσκο στη Φθιώτιδα, Φανή Παπαθωμά στη Βοιωτία, Γιάννη Ράμο στη Φωκίδα, Φάνη Σπανό στην Εύβοια και Αριστείδη Τασιό στην Ευρυτανία.

Αναφορικά με το σήμα του συνδυασμού ο κ. Μπακογιάννης εξήγησε πως απεικονίζει τους πέντε νομούς: Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, «ο καθένας με το δικό του χρώμα, γιατί ο καθένας έχει τις δικιές του ιδιαιτερότητες και δυνατότητες ανάπτυξης».

«Και όλοι μαζί», πρόσθεσε, «γιατί οφείλουμε να λειτουργούμε συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή