Μπάσκετ: Νικητής στην παράταση ο Απόλλων Πατρών στην Ελευσίνα

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 18:22
UPD:18:28
EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Δυσκολεύει περισσότερο η υπόθεση της παραμονής για τον Πανελευσινιακό, μετά τη σημερινή εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας στην παράταση με 73-66, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1.

Με το «διπλό» αυτό, που προήλθε έπειτα από μεγάλη ανατροπή, οι «Αχαιοί» εφασφάλισαν την παραμονή τους στην Α1, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που θα πρέπει να κάνουν μεγάλες νίκες στα παιχνίδια που απομένουν για να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Με την ομάδα της Ελευσίνας να μπαίνει πιο δυνατά στο ματς και τους Πατρινούς να "απαντούν" στο δεύτερο δεκάλεπτο, το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να ξεκινούν ουσιαστικά από μηδενική βάση (35-35). Με όπλο την άμυνα και "μπροστάρη" στην επίθεση τον Φαγέ, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς υπό τον έλεγχό τους και προηγήθηκαν 51-42 στο 28΄. Η διαφορά παρέμενε σε επίπεδα ασφαλείας και ανέβηκε στο +11 (57-46) στο 33΄.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι κρατούσαν σφιχτά στα χέρια τους τη νίκη, το ματς εξελίχθηκε σε "θρίλερ". Απέμεναν 90 δευτερόλεπτα για το τέλος με το σκορ στο 61-51, αλλά ο Γουϊλσον δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με επτά συνεχόμενους πόντους μείωσε σε 61-58 και ο Αργυρόπουλος με τρίποντο 15΄΄ πριν τη λήξη έστειλε το ματς στην παράταση (61-61), όπου η ομάδα του Βετούλα πήρε τη μεγάλη νίκη.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις