Παναιτωλικός: Επίθεση Κωστούλα σε Κάμπαξη

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 15:38
UPD:15:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Λεβαδειακός - Παναιτωλικός.

A- A A+

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τη διαιτησία του Γιάννη Κάμπαξη στο χθεσινό αγώνα της αγρινιώτικης ομάδας εναντίον του Λεβαδειακού, ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κωστούλας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον συγκεκριμένο διαιτητή και κατηγόρησε την ΕΠΟ για αδράνεια.

«Ήρθε με εντολή να δώσει τους βαθμούς στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο κύριος αυτός ήταν σε υπηρεσία μισθοφορική. Αν ο κ. Σαρρής και η υπόλοιπη γραμματεία και το Δ.Σ. της ΕΠΟ δεν είναι η ίδια αναμεμειγμένη, και δεν θέλω να το πιστεύω αυτό, πρέπει να κάνουν κάτι. Είναι ευθύνη τους» υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Κωστούλας σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra».

«Εγώ είμαι επιχειρηματίας, βάζω τα λεφτά μου και θέλω να παίξω καθαρό ποδόσφαιρο. Αν δεν μπορούν αυτοί να το κάνουν, ποιος θα το κάνει; Γι΄ αυτό κάνω έκκληση στον Σαρρή και στους υπόλοιπους, κάντε κάτι. Όχι για μένα, γιατί εγώ σήμερα είμαι και αύριο δεν είμαι. Για το ποδόσφαιρο, για τον ταλαίπωρο Έλληνα φίλαθλο κόσμο, που θέλει να βλέπει θέαμα και όχι να τον κοροϊδεύουν» πρόσθεσε.

Ο κ. Κωστούλας ισχυρίστηκε ότι μετά τον αγώνα της Λιβαδειάς του καταγγέλθηκε ότι ο Κάμπαξης έχει συγγενική και φιλική σχέση με μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Λεβαδειακός, δηλώνοντας ότι θα απευθυνθεί στην ΕΠΟ για να ζητήσει προστασία από τέτοιες διαιτησίες. «Κάμπαξης και τέτοιου είδους διαιτητές να πάρουν πόδι από το ποδόσφαιρο. Μόνο έτσι το ποδόσφαιρο θα μπει σε άλλη φάση» δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις