Σούπερ Λίγκα: Πέρασε από τη Ξάνθη ο Αστέρας Τρίπολης με 1-0

Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 19:10
UPD:20:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης για τη 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague στο Αθλητικό Κέντρο SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια Ξάνθης.

A- A A+

Σημαντική νίκη επί της Ξάνθης πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης με 1-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μπαράλες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Οι Αρκάδες δεν ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους, ωστόσο, αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και με το «τρίποντο» που πήραν ανέβηκαν (προσωρινά) στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Καράσκο (23΄ σουτ άουτ), (29΄ Μπαράλες πλασέ άουτ) και στο 36΄ πάλι με τον Καράσκο να μη μπορεί να νικήσει τον Κυριακίδη.

Στην επανάληψη η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, αλλά δε μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα και να δημιουργήσει ευκαιρίες στην περιοχή του Μπαντή. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη οργανωμένη προσπάθειά τους στο δεύτερο μέρος προηγήθηκαν, έστω και με αρκετή δόση τύχης.

Στο 60ο λεπτό ο Μπαράλες από θέση μέσα αριστερά έπιασε το ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη (0-1). Το παιχνίδι «άναψε» στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές. Στο 71΄ η ομάδα του Κεχαγιά έφτασε κοντά στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Ράνου να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση των Ακριτών αυξανόταν και στις καθυστερήσεις χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία, καθώς σουτ του Κάλβο βρήκε το δοκάρι του Μπαντή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις