Αρωμα κεντροαριστεράς σε εκδήλωση του «Δικτύου»

Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 20:39
UPD:20:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Από αριστερά οι Αντώνης Καμάρας, Λεωνίδας Χριστόπουλος, Πλάτων Τήνιος, Άννα Διαμαντοπούλου, Σταύρος Τσακυράκης και Γιώργος Κορομηλάς στη σημερινή εκδήλωση του «Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

A- A A+

Υπερκομματική και με παρουσίες πολιτικών κυρίως από το χώρο της κεντροαριστεράς ήταν η σημερινή εκδήλωση του «Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη», της κίνησης της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ  Άννας Διαμαντοπούλου.

Στην εκδήλωση, με θέμα το ελληνικό πρόβλημα χρέους, η οποία έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έδωσαν το «παρών» ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, η αντιπρόεδρος της Δράσης Αντιγόνη Λυμπεράκη,  ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίμης, η πρώην βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Ελένη Παναρίτη, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα στέλεχος της Δράσης Βασίλης Κοντογιαννόπουλος. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν και το στέλεχος του νέου κόμματος «Το ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, συνταγματολόγος Σταύρος Τσακιράκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΉΣ ΣΑΊΤΑΣ

Ο Γιώργος Φλωρίδης (2Δ) μιλά στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Οι τελευταίοι επέλεξαν να παραστούν στην εκδήλωση την ώρα που ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης βρισκόταν στις Βρυξέλλες επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος, προκειμένου να συμμετάσχει σε διήμερο forum που οργανώνει η ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του ευρωκοινοβουλίου για την «προοδευτική οικονομία».

Εντύπωση βέβαια προκαλεί και η παρουσία στην εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ με δεδομένη τη δήλωση - τοποθέτηση της κ. Διαμαντοπούλου στο πρόσφατο παρελθόν ότι η  «Κίνησης των 58» πρέπει να μετεξελιχθεί σε νέο κόμμα, με παράλληλη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Τέλος, ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στην εκδήλωση τάχθηκε υπέρ του «αποπαρασιτισμού του ευρωπαϊκού νότου ώστε να είναι σίγουροι και οι άλλοι πού θα βάλουν τα λεφτά τους», σημειώνοντας ότι η χώρα «δεν θέλει ανάπτυξη γενικώς αλλά παραγωγική συγκρότηση» και ότι πίσω από την ανάπτυξη «κρύβονται κάποιοι που θέλουν τους παλιούς όρους».
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή