Τεστ Μουντιάλ για Εθνική με τη Ν. Κορέα

Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 12:34
UPD:07/05/2014 09:22
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ο χρόνος για το Μουντιάλ μετρά ήδη αντίστροφα και ο φιλικός αγώνας της Εθνικής ομάδας με τη Νότια Κορέα απόψε (19:00, «Γ. Καραϊσκάκης» - Mega, OTE Sport 1,) εγκαινιάζει επισήμως την έναρξη προετοιμασίας για την κορυφαία διοργάνωση.

Ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα απέναντι σε μια ομάδα που επιλέχθηκε ως «προσομοίωση» της Ιαπωνίας, την οποία η Ελλάδα θα βρει απέναντί της στη Βραζιλία, στον 3ο όμιλο.

Πρόκειται για τον προτελευταίο αγώνα που θα δώσει εντός συνόρων το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που στα τέλη Μαΐου θα παίξει για φιλανθρωπικό σκοπό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, στο τελευταίο ματς του Σάντος ενώπιον των φίλων της Εθνικής. 

Ως προς τη σύνθεση, τερματοφύλακας αναμένεται να ξεκινήσει ο Γλύκος με τον Τζόρβα ενδεχομένως να χρησιμοποιείται για κάποιο διάστημα στην επανάληψη, ενώ αμυντικοί θα είναι οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος (Βύντρα), Χολέβας.

Στα χαφ τις τρεις θέσεις διεκδικούν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μανιάτης και Τζιόλης, ενώ το «τρίο» της επίθεσης θα συνθέσουν οι Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις