Μουντιάλ 2014: Οι διεθνείς παρέλαβαν τη νέα εμφάνιση

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 20:13
UPD:07/05/2014 09:22
EPO

Η εντός έδρας φανέλα της Εθνικής είναι λευκή με γαλάζιο πόλο γιακά και γαλάζιες μανσέτες στα μανίκια.

A- A A+

Τη νέα εμφάνιση παρέλαβαν το απόγευμα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, πριν από την τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τη Νότια Κορέα (19:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η εμφάνιση, με την οποία η «γαλανόλευκη» ομάδα θα εμφανιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, φέρει την υπογραφή της Nike. Η εντός έδρας φανέλα της Εθνικής είναι λευκή με γαλάζιο πόλο γιακά και γαλάζιες μανσέτες στα μανίκια. Ο γιακάς και τα μανίκια διαθέτουν μία λεπτή ρίγα, ενώ ένα πρόσθετο κομμάτι υφάσματος στο γιακά δημιουργεί τη σιλουέτα μιας μπλούζας πόλο.

Το σορτς της εμφάνισης είναι λευκό, έχει πιο στενή εφαρμογή και αγκαλιάζει καλύτερα το σώμα, με ειδικά σχεδιασμένο κόψιμο που βοηθάει την κίνηση του ποδοσφαιριστή και προσφέρει άνεση, ενώ οι νέες κάλτσες της εντός έδρας εμφάνισης είναι επίσης λευκές. Η εκτός έδρας εμφάνιση έχει τα αντίθετα χρώματα: η φανέλα είναι γαλάζια με λευκό πόλο γιακά και λευκές μανσέτες στα μανίκια, στα δύο σημεία υπάρχει μια λεπτή γαλάζια ρίγα, ενώ το σορτς και οι κάλτσες είναι επίσης γαλάζιο χρώμα.

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μας να παραλαμβάνουμε τη νέα φανέλα της Εθνικής από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που φιλοδοξούν να τη φορέσουν στο μέλλον. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους συμπαίκτες μου να εκπροσωπούμε τη χώρα. Θα είμαστε, όπως πάντα, ενωμένοι ως ομάδα και θα κάνουμε όλοι το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει και φέτος στη Βραζιλία», δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς.

Ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, Μάρτιν Λότι, υπογράμμισε ότι «στόχος μας είναι να προσεγγίζουμε την κάθε χώρα ξεχωριστά. Έτσι, επιδιώξαμε να δώσουμε στην Ελλάδα μια νέα, ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση που θα προβάλλει τον βαθύ πατριωτισμό των παικτών μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις