Μουντιάλ 2014: «''Βοηθός'' του Μέσι ο Νεϊμάρ» κατά τον Ρονάλντο

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 13:22
UPD:07/05/2014 09:22
EPA/FC BARCELONA HANDOUT

«Σήμερα στην Μπαρτσελόνα είναι σαν βοηθός του Μέσι, αλλά έχει μεγάλη ποιότητα και αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα μας» δήλωσε για τον  Νεϊμάρ ο Ρονάλντο.

A- A A+

Το εγκώμιο του Νεϊμάρ έπλεξε ο Ρονάλντο σε συνέντευξη προς το Radio Monte Carlo, χωρίς να παραλείψει να αφήσει αιχμές προς την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο που χρησιμοποιεί τον νεαρό διεθνή άσσο.

«Μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, είμαι πια αισιόδοξος. Η Βραζιλία είναι μια νεανική ομάδα που απέδειξε ότι διαθέτει ποιότητα. Ο Νεϊμάρ θα είναι ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής για το 2014», δήλωσε το άλλοτε «φαινόμενο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Σήμερα στην Μπαρτσελόνα είναι σαν βοηθός του Μέσι, αλλά έχει μεγάλη ποιότητα και αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα μας. Αν η Βραζιλία φτάσει στον τελικό με έναν μεγάλο Νεϊμάρ, αυτός μπορεί να γίνει το αστέρι της διοργάνωσης», συμπλήρωσε.

Ο Ρονάλντο ρωτήθηκε αν ανησυχεί για τις συχνές, ταραχώδεις διαμαρτυρίες των συμπατριωτών του εναντίον του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα είναι το καλύτερο Μουντιάλ όλων των εποχών. Είμαι αρκετά αισιόδοξος», απάντησε.

«Είναι λογικό λίγους μήνες πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα να υπάρχουν αμφιβολίες. Αρκεί όμως να κοιτάξτε τι συνέβη πριν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι και τι στο τέλος: υπήρξε ένα μεγάλο γεγονός με μια μεγάλη οργάνωση», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις