Μίτσελ: «Καταστροφική βραδιά»

Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 23:10
UPD:23:13
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Ψύχραιμος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον Μίτσελ Γκονζάλες να χαρακτηρίζει ως «καταστροφική» τη βραδιά και να δηλώνει «σοκαρισμένος» από την κατάρρευση του Ολαϊτάν στον αγωνιστικό χώρο.

«Σοκαριστήκαμε πολύ για τον Μάικλ. Ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο, ήταν μια κρίσιμη στιγμή όταν τον είδαμε να φεύγει με το φορείο. Πήγε στο νοσοκομείο και φαίνεται πως η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα περιστατικό τέτοιο με το αγωνιστικό σκέλος, όμως από κάθε πλευρά ήταν καταστροφική η βραδιά για εμάς», δήλωσε ο Μίτσελ.

Στην ανάλυση του αγώνα επισήμανε ότι «δεν μπορέσαμε να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις και απαντήσεις στο παιχνίδι, με αντίπαλο μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν μας άρεσε καθόλου το πώς πήγε το παιχνίδι. Δεν θέλαμε με τίποτα ένα στραβοπάτημα σαν το σημερινό. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ο τεχνικός του πρωταθλητή ρωτήθηκε αν για το κακό βράδυ των παικτών του έπαιξε ρόλο η προσπάθεια στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Στον πρώτο γύρο, όταν παίξαμε με Παναθηναϊκό είχαμε παίξει επίσης με ΠΑΟΚ και Μπενφίκα και πήγαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια. Τότε κανείς δεν με ρώτησε κάτι τέτοιο», ήταν η απάντήσή του.

Όσο για την επόμενη ημέρα; «Σήμερα ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Κανείς δεν το περίμενε και κανείς δεν το ήθελε. Είναι πολύ άσχημο και το αποτέλεσμα και η εμφάνιση, όμως η ομάδα δεν θα σταματήσει να δουλεύει», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις