Σούπερ Λίγκα: Μοιρασιά βαθμών (1-1) για Πανιώνιο και Καλλονή

Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 19:09
UPD:19:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Απόστολος Γιάννου παίκτης του Πανιωνίου (Δ) και ο Γκαμπριέλ Ζακουάνι παίκτης της Καλλονής (Α) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League Ελλάδος μεταξύ των ομάδων του Πανιωνίου και της Καλλονής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

A- A A+

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Καλλονή, με τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 27ης ημέρας. 

Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας, σε μεγάλο ποσοστό μάλιστα, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Χογκ έως το 17ο λεπτό, όταν τότε ο Κολοβός βγήκε απέναντι στον Μαλτέζο τερματοφύλακα, που απέκρουσε.

Τελικά, το πιο «γεμάτο» διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ήταν το τελευταίο εξάλεπτο, με τρεις χαμένες ευκαιρίες: στο 39΄ ο Ανέστης απέκρουσε το σουτ του Λεοζίνιο μέσα από την περιοχή, στο 42΄ ο Λάζνικ εκτέλεσε φάουλ και ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Χογκ, ενώ στο 43΄ ο Περόνε ανάγκασε τον Ανέστη σε νέα απόκρουση με σουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 54΄ για τους γηπεδούχους ο Κολοβός, που είδε την μπάλα να στρώνεται στα πόδια του μετά το σουτ του Αραβίδη, για να φτάσει η Καλλονή κοντά στο γκολ με τον επικίνδυνο Περόνε στο 59΄, όταν το σουτ του Αργεντινού έφυγε ελάχιστα άουτ.

Τελικά οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ανασταστιάδη στο 70΄, όταν ο σκόρερ της Καλλονής εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λεοζίνιο.

Ένα μακρινό σουτ του Αραβίδη στο 77΄ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Χογκ, που έπεσε και απόκρουσε, ενώ το ίδιο συνέβη στο 80΄ μετά το «αδύναμο» φάουλ του Λάζνικ, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις