Γερμανία: Η Μάιντς την έκπληξη στη «Μπάι Αρίνα»

Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 18:52
UPD:19:00
EPA/MARIUS BECKER

Φάση από τον αγώνα Λεβερκούζεν – Μάιντς στη «Μπάι Αρίνα».

A- A A+

Μετά την επιβλητική της εμφάνιση στην Αγία Πετρούπολη, η Ντόρτμουντ συνέχισε τις καλές τις εμφανίσεις και στη μπουντεσλίγκα, όπου επικράτησε με 3-0 της Νυρεμβέργης και σε συνδυασμό με την ήττα-σοκ της Λεβερκούζεν στη «Μπάι Αρίνα» από τη Μάιντς (0-1) πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας μετά από 23 αγωνιστικές.

Περίπου 30 λεπτά στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά για την ομάδα του Γκούργκεν Κλοπ να πετύχε τρία τέρματα (51΄ Χούμελς, 64΄ Λεβαντόφσκι, 83΄ Μχιταριάν) και να φτάσει στην άνετη νίκη επί της Νυρεμβέργης, η οποία άντεξε για 50 λεπτά.

Το γκολ του Τσούπο-Μόντινγκ στο 37'  ήταν αρκετό στη Μάιντς να περάσει νικηφόρα εκτός έδρας το εμπόδιο της Λεβερκούζεν, που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει «αυτοκτονικές τάσεις». 

Σημαντική νίκη πέτυχε η Βέρντερ επί του Αμβούργου με 1-0, χάρις στο γκολ του Γιουνούζοβιτς στο 19΄, ενώ στα άλλα δύο ματς του «κυρίως πιάτου» της 23ης αγωνιστικής δεν αναδείχθηκε νικητής.

Η Άουγκσμπουργκ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στο Ανόβερο με σκορ 1-1 (56΄ Κλαβάν - 21΄ Ντιούφ), ενώ με το ίδιο σκορ τελείωσε και ο αγώνας ανάμεσα στην Άϊντραχτ Μπραουνσβάιχ και στη Γκλάντμπαχ, που σημαδεύτηκε από τα δύο αυτογκόλ. Με αυτό του Νταβαρί οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25΄, αλλά στο 52΄ ο Στέγκεν σκόραρε εις βάρος της Μπορούσια.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις