Στέφενς: «Είμαστε πίσω, άρα πρέπει να ρισκάρουμε»

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 20:15
UPD:20:18
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Χουμπ Στέφενς (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η φημολογία που εσχάτως ενέσκηψε και θέλει τον Φερνάντο Σάντος να τον αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ουδόλως επηρέασε τον Χουμπ Στέφενς, αν έφτασαν βεβαίως στα αυτιά του οι ψίθυροι…

Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο «Λουζ» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του «Δικέφαλου» με την Μπενφίκα, στον επαναληπτικό της φάσης των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το 0-1 της Τούμπας ο Στέφενς ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι αν η ομάδα του θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης δεν εξυπηρετείται με αμυντικό παιχνίδι. «Πρέπει να ρισκάρουμε. Η Μπενφίκα ήδη προηγείται με 1-0 κι από τη στιγμή που χάσαμε πρέπει να ρισκάρουμε στο παιχνίδι της Πέμπτης», υπογράμμισε.

Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο ο «Δικέφαλος» θα πάρει το ρίσκο, δεν θέλησε να απαντήσει. «Ας το αφήσουμε να είναι έκπληξη. Το ίδιο είχα πει και στο πρώτο παιχνίδι», αρκέστηκε να δηλώσει.

«Αυτή είναι η δουλειά μου, να δώσω στους παίκτες μου την ψυχολογία που πρέπει. Αν και χάσαμε είχαμε καλή οργάνωση στο πρώτο παιχνίδι και για το λόγο αυτό πρέπει εμείς να είμαστε αυτοί που θα πάρουμε το ρίσκο», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις