Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Μπενφίκα

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 15:00
UPD:16:42
Icon/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στιγμιότυπο από την προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

A- A A+

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα ρεβάνς με την Μπενφίκα την προσεχή Πέμπτη ανακοίνωσε ο Χουμπ Σέφενς μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης του «Δικέφαλου», στην οποία Βίτορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά σε έντονους ρυθμούς, ενώ απουσίασε -λόγω ίωσης- ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος εμεινε τελικά εκτός αποστολής.

Η μακεδονική ομάδα θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Στο αεροπλάνο θα επιβιβαστούν οι, Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Γεωργιάδης, Βούκιτς και Αθανασιάδης.

Μετά την αναμέτρηση με τους Λουζιτανούς ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί με πτήση τσάρτερ στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, το βράδυ της προσεχούς Κυριακής.

Οι Νάτχο και Χούσεν, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη και αν κληθούν από τον Στέφενς για τον αγώνα με τον Εργοτέλη θα ενσωματωθούν στην αποστολή την Παρασκευή, μεταβαίνοντας στην Κρήτη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις