Κοντά στο «αντίο» ο Σάντος

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 01:56
UPD:12:02
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES

Η ομοσπονδία δεν θέλησε να επιβεβαιώσει το παραμικρό, το ίδιο και το περιβάλλον του Σάντος.

A- A A+

Εγκατελείπει την Εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος μετά το Μουντιάλ; Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε αργά τη νύχτα της Τρίτης αναφέρει ότι ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός εκλέκτορας, που πάντως δεν έχει μιλήσει για τα σχέδιά του ούτε στους πιο στενούς συνεργάτες του, θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ΕΠΟ για ανανέωση ως το 2016.

Η ομοσπονδία, πάντως, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει το παραμικρό, το ίδιο και το περιβάλλον του Σάντος. Το μόνο βέβαιο είναι ο 59χρονος μηχανικός στις σπουδές έχει δηλώσει αρκετές φορές, δημόσια μάλιστα, ότι του έχει λείψει η καθημερινή ενασχόληση με ένα σύλλογο και ο «αέρας» των αποδυτηρίων. 

Η απάντηση του Ίβηρα τεχνικού αναμένεται, πιθανότατα, εντός της Τετάρτης. Σύμφωνα με φήμη που αναπαράχθηκε από αρκετά ΜΜΕ, η επόμενη δουλειά του θα είναι στον ΠΑΟΚ, αφού θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσει ο Χουμπ Στέφενς στο «Δικέφαλο» και μετά το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάντος θα οδηγήσει την Εθνική στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Καθόλου βέβαιο όμως δεν είναι ότι στα προκριματικά για το Euro 2016, που θα ξεκινήσουν περίπου δύο μήνες αργότερα, θα βρίσκεται αυτός στον πάγκο...

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις