Σούπερ Λίγκα: Κατηγορητήριο που «καίει» για Άρη

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 20:03
UPD:20:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας αντιμετωπίζουν Άρης και Παναθηναϊκός, που κλήθηκαν σε απολογία για την Πέμπτη ενώπιον της πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, για τα γεγονότα στα Χανιά και στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αντίστοιχα.

Όσον αφορά στη μακεδονική ομάδα, το κατηγορητήριο αναφέρει: «Στο 80ο λεπτό του αγώνα με την κατακύρωση τέρματος της γηπεδούχου ομάδας από τον Α΄ βοηθό διαιτητή, δημιουργήθηκε ένταση και σύρραξη των ποδοσφαιριστών, του πάγκου των αναπληρωματικών και του έξτρα πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με στόχο τον Α΄ βοηθό. Κατά τη διάρκεια της σύρραξης προπηλάκισαν και έσυραν τον βοηθό ως τα κιγκλιδώματα του αγωνιστικού χώρου. Ακολούθησαν παράγοντες από τον πάγκο της εγκαλουμένης. Για 5΄ επικρατούσε πανικός ενώ ο διαιτητής, η αστυνομία και παράγοντες της εγκαλουμένης κατάφεραν να τους απομακρύνουν όλους. Στο σημείο αυτό ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και μαζί με τους βοηθούς του μετέβησαν στα αποδυτήρια προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα στον αγωνιστικό χώρο».

Επίσης σε απολογία κλήθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, ο Ν. Κάκογλου (δηλώνεται ως προπονητής), ο Κ. Μπιμπισίδης (εκπρόσωπος), ο Ν. Γιάγκος (γυμναστής), ο Δ. Μποτζόρης (φυσιοθεραπευτής) και ο Δ. Μπουγιουκλής (διερμηνέας), ενώ τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας αντιμετωπίζουν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη που αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Μάνταλο (Μπουγαΐδης, Μπακασέτας).

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» κλήθηκαν εξαιτίας του επιβαρυντικού γι΄ αυτούς φύλλου αγώνα καθώς και λόγω των εκθέσεων παρατηρητή και αστυνομίας. Η Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε επίσης σε απολογία τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον πρόεδρό της, Σταμάτη Βελλή, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις