Σούπερ Λίγκα: Η αυλαία της 26ης ημέρας πέφτει στο ΟΑΚΑ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 12:43
UPD:12:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Φωτογραφία από παλαιότερη αναμέτρηση μεταξύ Καλλονής και Παναιτωλικού.

A- A A+

Με τη συνάντηση ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό (19:30, Novasports 1) πέφτει απόψε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Λέσβου θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στη διασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, απέναντι σε μια ομάδα που έχει εκπλήξει ευχάριστα φέτος και με 34 βαθμούς στο ενεργητικό μπορεί ήδη να αισθάνεται ουσιαστικά ασφαλής ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιόναν Γκαρσία επέστρεψε στην αποστολή της Καλλονής ύστερα από απουσία δύο μηνών (είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου) και ο Γιάννης Ματζουράκης τον υπολογίζει κανονικά, μαζί με τους Περόνε, Λεοζίνιο (αποθεραπεύτηκαν) και Αναστασιάδη, που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. 

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι, Σιδεράκης, Χογκ, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Ζακουανί, Ζος, Γιορέντε, Μαρσέλο, Φαρία, Κεϊτά, Φουρλάνος, Γκαρσία, Καλτσάς, Γάλας, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης και Νιαμπούγιου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Μάκης Χάβος δεν έχει διαθέσιμο τον Μπακάκη,ο οποίος προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα, καθώς και τους Μπικέι (τιμωρημένος), Πόι (τραυματίας). 

Στην αποστολή ο Έλληνας τεχνικός έχει συμπεριλάβει τους, Ράφαελ, Τακίδη, Κουτρομάνο, Καλί, Κούσα, Καμαρά, Μελισσά, Θεοδωρίδη, Νταλμά, Μύγα, Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκη, Μαρτίνες, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλο, Ανέν και Μπόγιοβιτς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις