Ανανέωσε με Λαζαρίδη ο Ατρόμητος

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 15:58
UPD:16:02
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Νίκος Λαζαρίδης ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα των δυτικών προαστίων έως το 2016.

A- A A+

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα των δυτικών προαστίων έως το 2016.

«Συνεκτιμώντας τον άψογο επαγγελματισμό του, το ήθος του και την μεγάλη προσφορά του, η ομάδα μας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή ο οποίος υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, με χρονική διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2016», αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ευχαρίστησε τους πάντες στο σύλλογο του Περιστερίου μα «πρώτον απ΄ όλους τον πρόεδρό μας κύριο Γιώργο Σπανό, που περνάει δύσκολες στιγμές και θέλουμε να ξέρει ότι όλη η ομάδα τον σκέπτεται καθημερινά, είναι δίπλα του και τον περιμένει να γυρίσει κοντά της».

Όσο για τον αγωνιστικό στόχο, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι «ειδικά φέτος είμαστε πολύ δυνατοί, έχουμε 52 βαθμούς και στοχεύουμε ψηλότερα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς και γιατί όχι να μην κατακτήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις