Μόιες: «Θα είναι δύσκολο βράδυ»

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 21:07
UPD:21:11
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Ο Σκοτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ υπογράμμισε πως «ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα.

A- A A+

Λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα αφίχθη στην Αθήνα η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μία ώρα αργότερα ο προπονητής της Ντέιβιντ Μόιες και ο εκ των «αστέρων» των «κόκκινων διαβόλων», Γουέιν Ρούνεϊ, βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη συνέντευξη Τύπου.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ υπογράμμισε πως «ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα κι εμείς πρέπει να παίξουμε καλά και σκληρά για να κερδίσουμε. Δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο της ομάδας του: «Ο Ολυμπιακός τα πήγε πολύ καλά σε ματς που παρακολούθησα, εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπενφίκα. Ήταν σε έναν δύσκολο όμιλο και τα κατάφερε εξαιρετικά. Θα είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Μου λέτε πως κάποιοι θεωρούν ότι θα περάσουμε ένα εύκολο βράδυ αλλά αυτό είναι μακριά από την πραγματικότητα».

Από την πλευρά του ο Ρούνεϊ είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό να κλείσουμε τη σεζόν με καλό τρόπο, ακόμα και με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε τις ευθύνες μας για ό,τι έχει συμβεί, αλλά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Έχουμε την ποιότητα, τους παίκτες και μπορούμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός δήλωσε ακόμη πως «το αίσθημα της νίκης είναι απίστευτο και δεν σταματάει ποτέ. Μακάρι να μπορούσαμε να κερδίζουμε κάθε χρόνο, κάτι που πρακτικά είναι αδύνατον. Αν όμως καταφέρναμε να περάσουμε στον τελικό της Λισαβόνας, θα ήταν κάτι υπέροχο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις