Ολυμπιακός: Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα συνιστά ο Κάρολ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 13:52
UPD:14:02
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Ρόι Κάρολ.

A- A A+

Έτοιμοι για την πρόκληση που αντιπροσωπεύει μια ομάδα του μεγέθους και της ποιότητας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσαν οι Ρόι Κάρολ και Μάικλ Ολαϊτάν στο κανάλι του Ολυμπιακού.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους «κόκκινους διαβόλους» στο πλαίσιο της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι δύο «ερυθρόλευκοι» εστίασαν στη σημασία που θα έχει γι΄ αυτούς η υποστήριξη από τους οπαδούς τους και, κυρίως, στη χαρά και το κίνητρο που δίνουν τέτοιοι αγώνες.

«Το να παίζεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου στους 16 του τσάμπιονς λιγκ, είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Όλοι πρέπει να το απολαύσουν και να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι και στα δύο ματς, γιατί είναι τα καλύτερα ματς στα οποία μπορείς να παίξεις στην καριέρα σου», δήλωσε ο άλλοτε τερματοφύλακας της θρυλικής αγγλικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο πρωτάρης στο Τσάμπιονς Λιγκ Ολαϊτάν υπογράμμισε ότι «όλη η ομάδα θα πρέπει να κατανοήσει πως το να είμαστε στους 16 δεν είναι τόσο εύκολο. Σίγουρα κάθε παίκτης θέλει να έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Όσον αφορά στον ίδιο, δήλωσε ότι «αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω, νιώθω ήδη έτοιμος για τον αγώνα. Για μένα δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει. Αν η ομάδα κάνει μια καλή εμφάνιση, δεν νομίζω ότι νοιάζεται κάποιος για το ποιος σκοράρει. Σίγουρα, όμως, αν καταφέρω να σκοράρω, θα το εκτιμήσω πολύ».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις