Μίτσελ: «Ποιος λέει ότι θα σταματήσουμε τώρα;»

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 15:20
UPD:15:21
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

A- A A+

Στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός προπονητής κατέστησε σαφές ότι η φιλοδοξία της πειραϊκής ομάδας δεν εξαντλήθηκε με την πρόκριση στους καλύτερους συλλόγους της διοργάνωσης αλλά, αντίθετα, αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του απέναντι στους άσσος της διάσημης αγγλικής ομάδας. 

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Μίτσελ στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, για τους οποίους είπε ότι «κάνουν τόσο θόρυβο ώστε ακούγονται σαν 90.000. Όταν βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο πραγματικά σε ταρακουνούν. Μοιάζει σαν αυτή η πόλη να περιμένει για τη Γιουνάιτεντ».

Όσο για το πώς προσεγγίζει τη διοργάνωση; «Στην αρχή της περιόδου είχα πει ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ήταν μία πρόκληση, ενώ η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι μία αυταπάτη. Μία ελπίδα, κάτι που πρέπει να μας ενθουσιάζει. Αντιμετωπίσαμε την Μπενφίκα, την Άντερλεχτ, την Παρί και τώρα τη Γιουνάιτεντ, εδώ και στο ΄΄Όλντ Τράφορντ΄΄».

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για το πλάνο που έχει κατά νου να εφαρμόσει στα παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ.  «Δεν έχουμε ένα όπλο λέιζερ για να διαλύσουμε την άμυνά τους, αλλά έχουμε ιδέες και είμαστε ικανοί να ανταγωνιστούμε την Μάντσεστερ», απάντησε.

«Το εννοώ να την ανταγωνιστούμε. Αυτό πιστεύω θα το καταλάβουν και θα το εκτιμήσουν οι αντίπαλοί μας την ώρα του αγώνα. Δεν θα τους στρώσουμε κόκκινο χαλί, θα πάμε να τους νικήσουμε. Θέλαμε να διασκεδάσουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία μας και το έχουμε κάνει, αλλά ποιος λέει ότι θα σταματήσουμε τώρα;» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις