Σούπερ Λίγκα: Κακός ο Παναθηναϊκός, 1-1, με τον Εργοτέλη

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 16:53
UPD:16:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

O παίκτης του Παναθηναϊκού Ζόσε Ζέκα (κέντρο) μαρκάρεται από τον παίκτη του Εργοτέλη Άγγελο Χάντι (πίσω) κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκα Παναθηναϊκός - Εργοτέλης για τη 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που νίκησε ΠΑΟΚ και Πανθρακικό, παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Εργοτέλη κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο τον Ατρόμητο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αναστασίου ήταν υποφερτή στα πρώτα 25 λεπτά, διάστημα στο οποίο πέτυχε ένα γκολ, ενώ είχε και μία κλασική ευκαιρία με το Μπεργκ (15΄) για να προηγηθεί. Ο Σουηδός από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πράνιτς με εξαιρετική προσπάθεια και δυνατό σουτ από τα πλάγια πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με το οποίο οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα.

Από κει και πέρα, όμως, και και ιδιαίτερα στο β΄ ,μέρος οι γηπεδούχοι «βραχυκύκλωσαν», σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έπαιξαν έξυπνα και βρήκαν την ευκαιρία σε μία ανύποπτη φάση να ισοφαρίσουν και να κρατήσουν εύκολα το θετικό αποτέλεσμα,

Στο 25΄ ο Μπεργκ νικήθηκε από το Στοΐκοβιτς, ενώ στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Εργοτέλη «κέρδισαν μέτρα» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Καπίνο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Μπαντιμπανγκά  (47΄), μετά την αδράνεια των αμυντικών του Παναθηναϊκού. Το γκολ της ισοφάρισης αποδιοργάνωσε τους «πράσινους» που δεν μπόρεσαν να βάλουν κάτω τη μπάλα και να επιτεθούν ορθολογικά. Οι γηπεδούχοι εκνευρίστηκαν κι από κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, οπότε δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε δίκαια το βαθμό και επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο (στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα). Από τη στιγμή που ισοφάρισε κατάφερε να «παγώσει» το ρυθμό και ουσιαστικά να μην κινδυνεύσει ούτε μία φορά από τους γηπεδούχους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις