Σούπερ Λίγκα: Κοντά στην παραμονή ο Λεβαδειακός μετά το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 16:52
UPD:16:57
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ακόμη πιο κοντά στο βασικό του εφετινό στόχο βρίσκεται από σήμερα ο Λεβαδειακός, που στο εναρκτήριο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής επικράτησε εντός έδρας με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Δύο στα δύο για το Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Βοιωτών και δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για τους «πράσινους». Μετά το «τρίποντο» επί του Ατρόμητου, άλλη μία ομάδα που βρίσκεται στην πρώτο πεντάδα έφυγε ηττημένη από τη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι, πλέον, έφτασαν στους 30 βαθμούς και βρίσκονται «αγκαλιά» με την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα, ενώ οι Αρκάδες έχασαν την ευκαιρία να περάσουν, έστω και προσωρινά στην 4η θέση του πίνακα.

Τα πράγματα φάνηκε να ξεκαθαρίζουν στο 38ο λεπτό, όταν ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι και ταυτόχρονα αποβλήθηκε ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Κυριακόπουλος. Ο Μάντζιος έκανε το 2-0, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη παρά το εις βάρος της αποτέλεσμα και το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε πριν κλείσει το ημίχρονο να μειώσει σε 2-1 και ξαναμπεί στο παιχνίδι.

«Δράστης» ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά. μετά από κόρνερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 7΄ με την κεφαλιά του Κονέ από τη σέντρα του Ορτέγκα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα για να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Εντό μέσα από την περιοχή απόκρουσε ο Στρατηλάτης στο 55΄.  Νέα μεγάλη φάση για τους Αρκάδες στο 59΄, αυτή την φορά με το σουτ του Μπαράλες να περνάει ελάχιστα άουτ.

Κι αφού ο Αστέρας δεν ισοφάρισε, στο 82΄ ο Μιλοσάβλιεφ «εκτέλεσε» το Μπαντή και το παιχνίδι τελείωσε (3-1).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις