Champions League: Σε Λονδίνο και Μιλάνο τα φώτα

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 12:48
UPD:12:59
REUTERS/ANDREW WINNING

Στις 21:45 θα ξεκινήσει στο «Εμιρέιτς» η αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπάγερν Μονάχου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με άλλα δύο σπουδαία παιχνίδια, σε Λονδίνο και Μιλάνο, συνεχίζονται απόψε οι πρώτοι αγώνες στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 21:45 θα ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις στο «Εμιρέιτς» ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπάγερν Μονάχου καθώς και στο «Σαν Σίρο» μεταξύ Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το πρώτο ζευγάρι, μαζί με το «ντουέτο» Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι, είναι το πιο «λαμπερό» στην παρούσα φάση της διοργάνωσης αλλά μία από τις δύο σπουδαίες ομάδες θα αφήσει πρόωρα τη διοργάνωση μετά το πέρας των διπλών αναμετρήσεων.

Οι Βαυαροί συνεχίζουν ακάθεκτοι από την περασμένη περίοδο όταν ως ποδοσφαιρικοί κατακτητές σάρωσαν τα πάντα στο διάβα τους, πήραν όποιον τίτλο υπήρχε και παρά την αλλαγή προπονητή (Γκουαρντιόλα αντί Χάινκες) όχι μόνο δεν έχασαν σε δυναμική αλλά δείχνουν ικανοί να το επαναλάβουν και φέτος.

Οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ όμως κάθε άλλο παρά εύκολο αντίπαλο αποτελούν και ο πολύ έμπειρος Αλσατός τεχνικός τους είναι βέβαιο πως ετοιμάζει εκπλήξεις στους Γερμανούς.

Στο άλλο ζεύγος η (θεωρητική) φετινή αγωνιστική ανωτερότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης αντισταθμίζεται από τη βαριά φανέλα, την πείρα και το κίνητρο της Μίλαν του Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος προσπαθεί να εμφυσήσει στους «ροσονέρι» το αγωνιστικό πάθος που τον διέκρινε ως ποδοσφαιριστή.

Απέναντί της η ομάδα της Λομβαρδίας θα βρει έναν αντίπαλο σκληρό, πολύ δυνατό και απολύτως ανταγωνιστικό, που μετά τη «ζάλη» από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μοιάζει να ξαναβρήκε τα «πατήματά» του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις