Στον Πειραιά ο Πρωθυπουργός για συνάντηση με Β. Μιχαλολιάκο

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 14:28
UPD:14:56
Eurokinissi/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
A- A A+

Συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο θα έχει στις 15:00 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε γνωστό εστιάτοριο στο Πασαλιμάνι. 

Στο επίκεντρο των συνομιλιών τους αναμένεται να βρεθούν και οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, αν και δεν αναμένεται να δοθεί σήμερα στον κ. Μιχαλολιάκο το επίσημο χρίσμα για τον δήμο Πειραιά. 

Άλλωστε, ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε νωρίτερα ότι αυτήν τη στιγμή δεν θα ήθελε να ανακοινώσει κάτι επισήμως και να βάλει την πόλη σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. «Το αν θα είμαι υποψήφιος θα το πω εγώ και όχι τα κόμματα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς».

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, θα πρέπει μάλιστα να υπάρξει ένα τέλος στην τόσο ασφυκτική κομματικοποίηση των τοπικών κοινωνιών.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Γιάννη Μελά, ο οποίος ήταν στον συνδυασμό του στις προηγούμενες εκλογές, είπε ότι σέβεται το δικαίωμα του καθενός να θέτει τη φιλοδοξία του στην κρίση των πολιτών, αλλά και το δικαίωμα των κομμάτων, όσο και αν έχουν αποδυναμωθεί και αποσυνδεθεί από την ίδια την κοινωνία, να θέλουν να επιβάλουν δημάρχους.

Πηγή: ΑΜΠΕ 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή