Δ. Δρίτσας: Ο Πειραιάς θα πρωτοστατήσει

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 22:52
UPD:22:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θεόδωρος Δρίτσας μιλάει στην κεντρική εκδήλωση με σύνθημα "Τρεις κάλπες, μία επιλογή: Να νικήσουμε!" .

A- A A+

Έχουμε  εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, έχουμε εμπιστοσύνη στην πειραϊκή κοινωνία, ο Πειραιάς θα πρωτοστατήσει, δήλωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο του Πειραιά Θ. Δρίτσας μιλώντας την Δευτέρα στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο «Ακροπόλ».

Ο κ. Δρίτσας ευχαρίστησε όσους στήριξαν την υποψηφιότητά του λέγοντας ότι ο Πειραιάς πρέπει να ξανακερδίσει το μεγάλο λιμάνι του και να γίνει ξανά πόλη της εργασίας, του εμπορίου, της ναυτοσύνης και του Πολιτισμού.

Όπως είπε πρόκειται για έναν δύσκολο δήμο, καθώς τα κέντρα εξουσίας είναι πολύ ισχυρά.

Ωστόσο χαρακτήρισε κρίσιμο το στοίχημα στην Αυτοδιοίκηση, στην Περιφέρεια και στους Δήμους ιδιαίτερα τώρα που τα μνημόνια και η κρίση, τους αφαίρεσαν πόρους και τους κατάντησαν να υλοποιούν τη νεοφιλελεύθερη στρατηγική των νέων εργασιακών σχέσεων, της μηδενικής κοινωνικής προστασίας, της υποβάθμισης του πολιτισμού και της περιφρόνησης σε οτιδήποτε δεν παράγει κέρδος.

Το μεγάλο στοίχημα, είπε, είναι να κερδίσουμε όχι μόνο τη ψήφο των δημοτών, αλλά και τη συμμετοχή τους.

«Είμαστε αισιόδοξοι, φιλοδοξούμε να νικήσουμε, ώστε και ο Πειραιάς να στείλει μήνυμα ισχυρό σε όλη την Ελλάδα, μήνυμα για τη μεγάλη αλλαγή» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή