Κύπελλο Ελλάδας: Σε Ριζούπολη και Νέα Σμύρνη ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 10:30
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται απόψε με τη διεξαγωγή των αγώνων ρεβάνς στις δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις, που φέρουν τον Απόλλωνα να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο τον ΟΦΗ.

Το πρώτο σφύριγμα θα ακουστεί στη Νέα Σμύρνη (17:00), εκεί όπου οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Κρήτης που έχει σαφές προβάδισμα μετά το 2-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, πάντως, δεν έχουν τίποτε να χάσουν οπότε θα παίξουν ελεύθερα και ό,τι βγει. 

Στην αποστολή ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε τους, Ανέστη, Παπαδόπουλο, Ζαχαράκη, Πάνο, Κούρο, Κωτσαλά, Αυλωνίτη, Λαμπρόπουλο, Παντίδο, Κούρντι, Παναγιωτούδη, Μητρόπουλο, Μπούζα, Ντούνη, Κολοβό, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλο, Καμπάνταη και Αραβίδη.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, από την πλευρά του, δεν θέλησε να ρισκάρει κι έτσι πήρε στην αποστολή όλους τους βασικούς του, εκτός του Λιονέλ Νούνιες που είναι ανέτοιμος. 

Τη 19αδα του ΟΦΗ συγκροτούν οι, Γιαγκιόζης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε, Παπάζογλου, Ζορό, Κάλαϊτζιτς, Δαμιανάκης, Μονιάκης και Ροβίθης. 

Στις 20:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας στη Ριζούπολη, με τον ΠΑΟΚ να «πατάει» στο 3-0 της Τούμπας και τον Λόρι Σάντσεζ να «βλέπει» μόνο το πρωτάθλημα και την παραμονή του Απόλλωνα στη Σούπερ Λϊγκα.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πήρε στην αποστολή μόλις 17 ποδοσφαιριστές, τους Γκόμεζ, Γουμάγια, Σταματόπουλο, Χατζηζήση, Δημογιάννη, Δεληζήση, Παπαζαχαρία, Σόντερμπεργκ, Κόρμπο, Έγκον, Τσιλιγγίρη, Γκουέλα, Κουκ, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Μπέντα και Σελμανάι.

Με ελλείψεις πάντως θα παραταχθεί και ο ΠΑΟΚ, αφού και το σκορ του πρώτου παιχνιδιού και η επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη που ακολουθεί οδήγησε τον Χουμπ Στέφενς στην απόφαση να ξεκουράσει και να προφυλάξει αρκετούς παίκτες. 

Στην αποστολή του «Δικέφαλου» συμπεριλήφθηκαν οι, Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Χούσεν και Κουλούρης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ζεύγους Πανιώνιος-ΟΦΗ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό ενώ η ομάδα που θα προκριθεί από την αναμέτρηση της Ριζούπολης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις