Κάμπελ: «Η παραμονή μου εξαρτάται από την Άρσεναλ»

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 12:10
UPD:12:20
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Κοσταρικανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον προπονητή του και οι συνεχείς αγώνες με την πειραϊκή ομάδα τον βελτίωσαν ως ποδοσφαιριστή.

A- A A+

Χαρούμενος από την παραμονή στην Ελλάδα και την αγωνιστική παρουσία του στον Ολυμπιακό αλλά αναποφάσιστος για το μέλλον δήλωσε ο Τζόε Κάμπελ, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «Nacion».

Ο Κοσταρικανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον προπονητή του και οι συνεχείς αγώνες με την πειραϊκή ομάδα τον βελτίωσαν ως ποδοσφαιριστή, τόσο ως προς την τακτική όσο και στη φυσική κατάσταση.

Ερωτηθείς για το εάν θα ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το δανεισμό του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Κάμπελ απάντησε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω… Άλλωστε, έρχεται και το Μουντιάλ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα, αφού θέλω να έχω μία καλή διοργάνωση. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα δούμε για το μέλλον μου».

Για την προσπάθεια της πειραϊκής ομάδας να τον διατηρήσει στο δυναμικό της ο Κάμπελ θεωρεί ότι «είναι θετικό, αφού αυτό σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου. Είναι ευχαριστημένοι με όσα έχουμε πετύχει, όποτε είναι λογικό να προσπαθούν να με κρατήσουν. Το θέμα είναι ότι όλα εξαρτώνται από τι θέλει κάνει η Άρσεναλ».

Όσο για τα επιτεύγματά του στον Ολυμπιακό υπογράμμισε πως «νιώθω σημαντικός παίκτης για την ομάδα κι αυτό είναι πολύ καλό. Ο προπονητής μού δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη και είμαι μέσα στους πέντε παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Έχω βοηθηθεί με την τακτική να βελτιωθώ και αισθάνομαι ότι έχω συμβάλλει σημαντικά στην ομάδα».

Ο Κοσταρικανός διεθνής παραδέχθηκε ότι «έχω βελτιωθεί πολύ και στο θέμα των φυσικών επιδόσεων, παίζοντας σε διαδοχικά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Θεωρώ ότι αυτό ήταν πολύ χρήσιμο για μένα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις