Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Μαλακάσα

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 12:06
UPD:14:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Κάτοικοι του Ωρωπού αποθεώνουν τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας, κατά την έξοδο τους από το γραφείο του Εισαγγελέα.

A- A A+

Ελεύθεροι εν μέσω επευφημιών από το συγκεντρωμένο πλήθος αφέθηκαν οι εννέα συλληφθέντες για τα προχθεσινά επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας.

NAFTEMPORIKIGR/ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Πρόκειται συγκεκριμένα για τον δήμαρχο Ωρωπού, τέσσερις αντιδημάρχους, δύο δημοτικούς συμβούλους και  δύο προέδρους συλλόγων της περιοχής, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της πρόκλησης σε εκτέλεση πλημμελήματος. Για τους κατηγορουμένους ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 3 Απριλίου, ενώ ο Εισαγγελέας διέταξε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος (Κ) δέχεται τις επευφημίες των συμπολιτών του.

Παράλληλα για την υπόθεση της φωτιάς σε κουβούκλιο των διοδίων σχηματίστηκε άλλη δικογραφία για εμπρησμό κατά αγνώστων ατόμων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Σημειώνεται ότι από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων κάτοικοι του Ωρωπού και των γύρω περιοχών, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή