Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Μαλακάσα

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 11:31
UPD:11:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος χαιρετάει από τον προθάλαμο του γραφείου του Εισαγγελέα τους κατοίκους του Ωρωπού που πραγματοποιούν συγκέντρωση συμπαράστασης στους εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας.

A- A A+

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας.

Πρόκειται για τον δήμαρχο Ωρωπού, τέσσερις αντιδημάρχους, δύο δημοτικούς συμβούλους και  δύο προέδρους συλλόγων της περιοχής που κατηγορούνται για  παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και απρόκλητη φθορά ξένης περιουσίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟ

Έξω από τα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς κάτοικοι του Ωρωπού και των γύρω περιοχών.

Έξω από τα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς κάτοικοι του Ωρωπού και των γύρω περιοχών, οι οποίοι υποδέχθηκαν τους συλληφθέντες με χειροκροτήματα και συνθήματα συμπαράστασης.

«Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είναι τρομοκράτες. Δεν είναι δυνατόν δημοτικές αρχές που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των πολιτών να διώκονται δικαστικά και να συλλαμβάνονται», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης, ο οποίος βρίσκεται στα δικαστήρια σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες. «Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα που δεν συμβαίνουν σε πραγματικές δημοκρατίες και παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές», πρόσθεσε.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή