Γ. Μιχελάκης: Προσωπική στρατηγική από Τζιτζικώστα

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 09:59
UPD:10:05
FOSPHOTOS/Philippos Messinis

«Άλλο η προσωπική στρατηγική και άλλο οι υποψήφιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αντισημιτικές κορώνες», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Θέμα «προσωπικής στρατηγικής και φιλοδοξίας» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ απέρριψε την σύγκριση του συγκεκριμένου ζητήματος με το θέμα Καρυπίδη που προκάλεσε αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Άλλο η προσωπική στρατηγική και άλλο οι υποψήφιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αντισημιτικές κορώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το σχόλιο του κ. Μιχελάκη ότι «άμα σηκώσεις την κουβέρτα την αντιμνημονιακή θα βρεις τον Χρυσαυγίτη δίπλα στον Συριζαίο».

Ερωτηθείς αν η Ν.Δ. πρέπει να διαγράψει τον κ. Τζιτζικώστα που κατεβαίνει υποψήφιος παρά την κεντρική επιλογή της ηγεσίας να στηρίξει τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «Το κόμμα θα αποφασίσει».

Εξάλλου, ο κ. Μιχελάκης άφησε αιχμές κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που αρνήθηκαν να κατέβουν υποψήφιοι στον δήμο Αθηναίων, τονίζοντας ότι ο ίδιος «θα πάει οπουδήποτε αν του ζητηθεί».

«Εάν το κόμμα κρίνει ότι πρέπει να τοποθετηθώ κάπου, θα πάω», αν και διευκρίνισε ότι φιλοδοξεί να διεκδικήσει την ψήφο του λαού στη β’ περιφέρεια της Αθήνας (στις βουλευτικές εκλογές). Αυτό, όμως, όπως είπε, θα το αποφασίσει το κόμμα.

Σε ερώτηση αν η Νέα Δημοκρατία θα κατεβάσει δικούς της υποψήφιους ή έχει πρόθεση να στηρίξει στους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης τους νυν δημάρχους, ο ΥΠΕΣ απάντησε: «Και βέβαια (θα κατεβάσουμε δικούς μας υποψήφιους)».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή