Κάλεσμα «διαλόγου και συμπόρευσης» από τον Γ. Μπουτάρη

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 18:06
UPD:18:08
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε να δουν όλοι το καλό της Θεσσαλονίκης, να μην επιτρέψουν επιστροφή στο «γκρίζο παρελθόν» και ευχήθηκε καλές εκλογές (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Κάλεσμα «διαλόγου και συμπόρευσης» προς όλους ώστε να συνεχιστεί το έργο που ανέλαβε η παράταξή του το 2011 απηύθυνε ο Γ. Μπουτάρης, κηρύσσοντας την έναρξη της προεκλογικής περιόδου μέσα από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε να δουν όλοι το καλό της Θεσσαλονίκης, να μην επιτρέψουν επιστροφή στο «γκρίζο παρελθόν» και ευχήθηκε καλές εκλογές.

«Η παράταξή μας είναι σε διαβουλεύσεις και σε λίγες μέρες θα έχουμε ολοκληρώσει», ανέφερε από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Καζαντζίδης, προσθέτοντας: «Οι πολίτες είναι αυτοί που μας κρίνουν. Θα τα πούμε στις 18 Μαΐου».

«Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοίνωσε τους υποψήφιους. Είμαστε έτοιμοι. Πρόσωπα ανεξάρτητα από την πολιτική που εφαρμόζεται δεν υπάρχουν», παρατήρησε ο Γιάννης Δελλής, που έχει δηλώσει υποψήφιος δήμαρχος, ενώ δηκτικό ήταν το σχόλιο του Στέλου Παπαθεμελή στις αναφορές του κ. Μπουτάρη. «Όλοι δουλεύουν για εσάς. Και εκ δεξιών και εκ αριστερών. Εξαιρώ το Κομμουνιστικό Κόμμα που δεν συμμετέχει σε αυτές τις διεργασίες», είπε.

Με αφορμή το κάλεσμα Μπουτάρη, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ζήτησε από τον δήμαρχο να απαντήσει «ποια είναι η θέση του στα κρίσιμα ζητήματα της πόλης».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Στεργίου είπε πως στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, «ο δήμαρχος θα γίνει σάκος του μποξ από όσους θέλουν να φαίνονται στην τηλεόραση», ενώ ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Μάτης ανέφερε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει διάλογος και συμπόρευση», καθώς «είναι μια διοίκηση που έχει αποτύχει».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή