Δ.Διαμαντίδης: «Σήμερα χαιρόμαστε, από αύριο δουλειά»

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 22:24
UPD:22:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο παίκτης του παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης πανηγυρίζει στην απονομή την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος στον τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και Άρη στο κλειστό Στάδιο "2 Αοράκια" στο Ηράκλειο.

A- A A+

Ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας έγινε από σήμερα ο Δημήτρης Διαμαντίδης (10 συνολικά) κι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε «διπλή» χαρά μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Όπως συνηθίζει, πάντως, κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Με δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση ο Διαμαντίδης τόνισε:

«Μετά από 5 μήνες προσπάθειας πήραμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Θα χαρούμε γι' αυτό σήμερα κι από αύριο το ξεχνάμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια», είπε αρχικά ο έμπειρος παίκτης και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε σημαντικά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι καλός οιωνός η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν, απάντησε: «Δεν είναι καλός ή κακός οιωνός ότι πήραμε τον πρώτο τίτλο. Συνεχίζουμε και πάμε για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι κάτι όμορφο όμως από αύριο θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Να είμαστε υγιείς κι όλα θα πάνε καλά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις