Δ.Γιαννακόπουλος: «Έχουμε και συνέχεια»

Μ.Μπράμος: «Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο»
Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 22:18
UPD:22:21
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν μετά τον τελικό ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για περισσότερους τίτλους.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά το επιβλητικό 90-53 επί του Άρη: «Ο 55ος τίτλος στην ιστορία του συλλόγου και τρίτος τα τελευταία δύο χρόνια φανερώνει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Συγχαρητήρια σε προπονητές, παίκτες και στον κόσμο της ομάδας για τον πρώτο τίτλο που κατακτήθηκε στο Ηράκλειο, σε τελικό ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη για τους υπόλοιπους στόχους».

Ο Μάικ Μπράμος από την πλευρά του στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική. Ο διεθνής γκαρντ είπε μεταξύ άλλων: «Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στην επανάληψη ήμασταν εξαιρετικοί. Ανεβάσαμε ρυθμούς και στην επίθεση και πήραμε τη νίκη. Σαφώς μία επιτυχία στον τελικό σε γεμίζει με όμορφα συναισθήματα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για τη συνέχεια».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις