Νέα, ανθεκτική Olympus Stylus Tough TG-850

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 10:45
UPD:10:56
getolympus.com
A- A A+

Η Olympus παρουσίασε τη νέα της προσθήκη στη σειρά «ανθεκτικών» ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Stylus Tough.

Πρόκειται για τη Stylus Tough TG-850 IHS, το πρώτο μοντέλο της σειράς στο οποίο έχει ενσωματωθεί οθόνη LCD με δυνατότητα ρυθμιζόμενης κλίσης. Παράλληλα, η κάμερα διατηρεί τα τυπικά χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας: ανθεκτική σε ψύχος έως -10 βαθμούς Κελσίου, ανθεκτική σε πτώσεις και χτυπήματα (από ύψος 2,1 μέτρων και πίεση 100 κιλών αντίστοιχα) και φυσικά αδιάβροχη σε βάθη έως και 10 μέτρων.

GETOLYMPUS.COM

Η TG-850 ενσωματώνει αισθητήρα BSI CMOS ανάλυσης 16 Megapixel, επεξεργαστή εικόνας TruePic και φακό 21mm που προσφέρει οπτικό zoom της τάξης των 5x, το ευρύτερο στην κατηγορία, όπως τονίζει η ίδια η Olympus. Ο επεξεργαστής εικόνας TruePic VII επιτρέπει την προσαρμογή στο διάφραγμα που χρησιμοποιείται κάθε φορά ώστε να λαμβάνονται εικόνες και βίντεο με ζωντανά χρώματα και ρεαλισμό. Η ρυθμιζόμενης κλίσης οθόνη έχει διαγώνιο τριών ιντσών, ενώ τα φυσικά πλήκτρα ελέγχου δίνουν τη δυνατότητα χειρισμού ακόμη και όταν ο χρήστης φοράει γάντια.

GETOLYMPUS.COM

Επιπλέον, η νέα Stylus Tough επιτρέπει το μοίρασμα των λήψεων στα κοινωνικά δίκτυα μέσω της εφαρμογής OI.Share και την κάρτα FlashAir που υποστηρίζει Wi-Fi. Ο εν λόγω συνδυασμός επιτρέπει την απρόσκοπτη σύνδεση ανάμεσα στην κάμερα και στη φορητή συσκευή του χρήστη. Επιπρόσθετα, στα φίλτρα λήψης της TG-850 έχουν προστεθεί και ορισμένα από τα φίλτρα που αναπτύχθηκαν αρχικά για τις σειρές PEN και OMD, προσφέροντας τη δυνατότητα κάποιου βαθμού επεξεργασίας της εικόνας, εντός της κάμερας.

Προτεινόμενα για εσάς