Ευρωλίγκα: Να τριτώσει τις νίκες με Μάλαγα θέλει ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 10:00
UPD:10:13
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ολυμπιακός και Μάλαγα μετρούν έως τώρα δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ελληνοϊσπανικές μάχες στην Αθήνα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, καθώς απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μάλαγα στο ΣΕΦ, ενώ την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός και Μάλαγα μετρούν έως τώρα δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η πειραϊκή ομάδα χρειάεται οπωσδήποτε τη νίκη αν θέλει να παραμείνει στο στόχο διεκδίκησης μίας από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου της, που δίνουν πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Οι δύο αντίίπαλοι έχουν ήδη συναντηθεί και στην πρώτη φάση, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί και τις δύο: στο ΣΕΦ είχε νικήσει με 69-61, ενώ στην Ανδαλουσία επιβλήθηκε με 82-74.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψαν στις νίκες την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, στη Βιτόρια, και τώρα αναζητούν δύο συνεχείς εντός έδρας νίκες, με Μάλαγα και Αναντολού Εφές (την επόμενη εβδομάδα), ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις ήττες με την Αρμάνι στο Μιλάνο και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Στον αντίποδα, η Μάλαγα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα στην πρεμιέρα του «Top-16» αλλά συνέχισε με δύο νίκες, επί Εφές και Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, πριν ηττηθεί στη Βαρκελόνη από την Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Χοάν Πλάθα, δεν υπολογίζει στον Καρλ Κάλογουεϊ, που θα μείνει εκτός για διάστημα ενός μήνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις