Πούτιν: Εντολή για τήρηση των συμφωνιών με την Ουκρανία

«Ανεξαρτήτως πολιτικών εξελίξεων»
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 14:03
UPD:14:08
REUTERS/RIA NOVOSTI

Η εντολή του κ. Πούτιν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax, βρίσκεται στη γραμμή της δήλωσής του από τις Βρυξέλλες ότι η τήρηση των συμφωνηθέντων είναι εντελώς ανεξάρτητη από το ποιος είναι κυβέρνηση στο Κίεβο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν έδωσε εντολή στην κυβέρνηση της χώρας του την Τετάρτη να τηρήσει στο ακέραιο τις συμφωνίες Μόσχας - Κιέβου για το δάνειο των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία  και για τη μείωση της τιμής του παρεχόμενου ρωσικού φυσικού αερίου στην γειτονική της χώρα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η εντολή του κ. Πούτιν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax και αναμεταδίδει το πρακτορείο Reuters, βρίσκεται στη γραμμή της δήλωσής του την Τρίτη από τις Βρυξέλλες ότι η τήρηση των συμφωνηθέντων είναι εντελώς ανεξάρτητη από το ποιος είναι κυβέρνηση στο Κίεβο.

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ιγκόρ Σουβάλοφ, προσερχόμενος για συνάντηση με τον πρόεδρο της χώρας, σημείωσε ότι οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας θα συνεχιστούν αμέσως μόλις σχηματιστεί η νέα ουκρανική κυβέρνηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή