Μαρκάνο: «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 13:27
UPD:14:17
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Ισπανός αμυντικός υπογράμμισε ότι στη χώρα μας και στους «ερυθρόλευκους» έχει μόνο φίλους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Χαρούμενος για την επιστροφή στην ομάδα που μόνο καλές αναμνήσεις τού πρόσφερε κατά την προηγούμενη θητεία του και ευτυχισμένος για την επάνοδο στην Αθήνα δήλωσε ο Ιβάν Μαρκάνο, μιλώντας στο «Olympiacos TV».

Ο Ισπανός αμυντικός υπογράμμισε ότι στη χώρα μας και στους «ερυθρόλευκους» έχει μόνο φίλους, δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και τις αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ευχαρίστησε τους τους φιλάθλους για τη στήριξη που του παρέχουν.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκάνο μίλησε για:

Τα συναισθήματά του: «Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενή μου θητεία εδώ. Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και σε προσωπικό επίπεδο ήμουν πολύ καλά και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά εδώ στην Αθήνα».

Το βαθμό ετοιμότητάς του: «Τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι έτσι κι αλλιώς πρώτος στη βαθμολογία. Όσον αφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα ότι έχουμε φτάσει στη φάση των 16. Πήγαμε πολύ καλά στην πρώτη φάση, θα είναι δύσκολη η συνέχεια, αλλά οπωσδήποτε είμαι προετοιμασμένος».

Τη συνεργασία στο παρελθόν με τον Μίτσελ και αν αυτό θα τον βοηθήσει: «Οπωσδήποτε, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Γνωρίζω ούτως ή άλλως και όλο τον κόσμο εδώ, ξέρω πολύ καλά το ιατρικό επιτελείο, ξέρω τους εργαζόμενους εδώ, υπάρχουν πολλοί παίκτες που υπήρχαν και τότε, οπότε δεν είναι μόνο ο προπονητής, αλλά και όλο το περιβάλλον που με βοηθάει».

Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ, γιατί και στην πρώτη φάση με στηρίξανε πολύ και τώρα λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στήριξης από τους φιλάθλους. Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ και σίγουρα θα με βοηθήσουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις