Σούπερ Λίγκα: MVP ο Κώτσιος, best goal του Τζάνη

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 12:51
UPD:13:25
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» της Βοιωτίας συγκέντρωσε το 63.50% των προτιμήσεων, καθώς η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Άρη υπήρξε καθοριστική.

A- A A+

Ο Ηλίας Κώτσιος του Λεβαδειακού αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Ο κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» της Βοιωτίας συγκέντρωσε το 63.50% των προτιμήσεων, καθώς η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Άρη και τη νίκη της ομάδας του υπήρξε καθοριστική, αφού σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του Λεβαδειακού (4-3).

Τον Κώτσιο ακολούθησαν ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο (23.36%) και ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού Μάικλ Ολαϊτάν (13.14%).

Το αντίστοιχο βραβείο για το καλύτερο γκολ (best goal) της αγωνιστικής κατέληξε στον Χρήστο Τζάνη του Πανθρακικού, που συγκέντρωσε το 71.87% των ψήφων, ενώ δεύτερος ήταν ο Τάσος Μπακασέτας του Άρη με 19,56% και τρίτος ο Μάρκος Ντούνης του Πανιωνίου με 8,46%.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις