Μπάσκετ Α1: Στο ΣΕΦ πέφτει η αυλαία

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 10:20
Icon/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός απόψε στο ΣΕΦ, καθώς υποδέχεται τον ουραγό Ηλυσιακό στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών (19:15, ΔΤ).

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι εναντίον της Λαμποράλ Κούτσα την περασμένη Παρασκευή στην Ισπανία, θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης που ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη με τη Μάλαγα για την Ευρωλίγκα.

Το απουσιολόγιο είναι «λευκό», αν εξαιρεθεί βεβαίως ο Έισι Λο που επέστρεψε χθες το βράδυ από τις ΗΠΑ και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι απόψε θα κάνει ντεμπούτο ο Τζαμάριο Μουν, που δεν αγωνίστηκε εναντίον του Παναθηναϊκού επειδή ήταν ανέτοιμος, ενώ αρκετό χρόνο αναμένεται να μείνει στο παρκέ και ο Μάρντι Κόλινς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις