Σούπερ Λίγκα: «Χτύπησε» στις καθυστερήσεις η Ξάνθη στο Παγκρήτιο

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 19:09
UPD:19:26
G4PHOTOS
A- A A+

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη, η Ξάνθη κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με το γκολ του Γούτα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δύο μήνες χωρίς νίκη (9 αγωνιστικές) συμπλήρωσε η ομάδα του Ηρακλείου. Υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή, Μαρίνου Ουζουνίδη, που είδε το ματς από την εξέδρα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0, χάρις στα δύο γκολ του Αναστασάκου (10΄, 18΄), ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Το συγκρότημα του Ράινερ Μάουρερ δεν το έβαλε κάτω. Ξαναμπήκε γρήγορα στο παιχνί με τη μείωση του σκορ από το γκολ του Σολάρι (23΄) και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γούτας νίκησε τους πάντες στον αέρα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στους Ακρίτες.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη φάση. Στο 8΄ η Ξάνθη θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, αλλά το σουτ του Σολάρι σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Τσέβα, έκανε την απόκρουση του αγώνα στο κοντινό πλασέ του Ρομάνο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις