Μπάσκετ: «Ζωντανός» στη μάχη της παραμονής ο Ίκαρος Χαλκίδας

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 17:56
UPD:17:57
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Πανιώνιος επικράτησε άνετα στην έδρα του με 92-70 του Πανελευσινιακού.

A- A A+

Μεγάλη νίκη, που του επιτρέπει να κάνει όνειρα παραμονής στην Α1, πέτυχε ο Ίκαρος Καλλιθέας επί του Ρεθύμνου με 89-78, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος (14η αγωνιστική).

Ο Πανιώνιος επικράτησε άνετα στην έδρα του με 92-70 του Πανελευσινιακού και προσωρινά πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ στη Ρόδο ο Κολοσσός επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία και επιβλήθηκε με 62-49 του ΠΑΟΚ.

Στην Χαλκίδα ο Ίκαρος πανηγύρισε την 4η εφετινή του νίκη με την οποία «έπιασε» στους 18 βαθμούς τον Ηλυσιακό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την τελευταία θέση του πίνακα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 10 πόντων στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά και να φτάσουν στη μεγάλη νίκη. Ρίτσαρντς και Σάτον ήταν οι κορυφαίοι των νικητών με 15 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους Κρητικούς, που πλέον, έχουν για στόχο την παραμονή στην κατηγορία, ο Ράιτ με 31 πόντους και ο Γκάμπριελ με 20 ήταν οι μόνοι που πάλεψαν.

Ο Κολοσσός Ρόδου ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 30-29, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδύχοι ήταν ανώτεροι και με όπλο την πολύ καλή άμυνα έφτασαν στη νίκη με 62-49. 

Μετά την συντριβή του στο EuroCup ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες στην Α1. Με τους ΜακΚόλουμ και Ντούβνιακ να πετυχαίνουν από 18 και 17 πόντους αντίστοιχα οι νεοσμυρνιώτες επικράτησαν 92-70 του Πανελευσινιακού, που σε ένα ακόμη ματς εκτός έδρας δεν έδειξε πολλά πράγματα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις