Την σύντροφό του Β. Τριερβελέρ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Ολάντ

Αργά το βράδυ της Πέμπτης
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 15:21
UPD:15:23
REUTERS/BENOIT TESSIER

Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η σύντροφός του, Βαλερί Τριερβελέρ σε παλαιότερο στιγμιότυπο.

A- A A+

Την σύντροφό του και πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο του Παρισιού όπου νοσηλεύεται ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αργά το βράδυ της Πέμπτης, για πρώτη φορά μετά τις φήμες ότι η σχέση τους διακόπηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η κ. Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο σε κατάσταση εμφανούς σοκ μετά τη δημοσιοποίηση πληροφοριών περί κρυφής ερωτικής σχέσης του Φρανσουά Ολάντ.

Το περιοδικό Closer δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες για τη φημολογούμενη σχέση του κ. Ολάντ με τη γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ την προηγούμενη Παρασκευή.

Το περιοδικό, με νέο του δημοσίευμα, υποστηρίζει ότι η σχέση μεταξύ των δύο άρχισε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2012.

Η κ. Γκαγέ υπέβαλε αγωγή κατά του Closer για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, ζητώντας 50.000 ευρώ αποζημίωση και 4.000 σε νομικά έξοδα.

Στις τελευταίες του αποκαλύψεις, το περιοδικό σημειώνει ότι ο γάλλος πρόεδρος χρησιμοποιούσε και δεύτερο διαμέρισμα στα δυτικά του Παρισιού για να συναντά την 41χρονη ηθοποιό.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι ο κ. Ολάντ εφηύρε δικαιολογίες για να αποφύγει διακοπές στην Ελλάδα με την κ. Τριερβελέρ ώστε να ταξιδέψει στην Κορέζ με την κ. Γκαγέ.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης είχαν κάνει αρχικώς λόγο για «νευρικό κλονισμό» της κ. Τριερβελέρ, ωστόσο φίλοι της σημείωσαν ότι η κατάστασή της δεν είναι τόσο σοβαρή.

Η γαλλική Προεδρία επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι ο πρόεδρος επισκέφθηκε τη σύντροφό του αργά το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρεις.

Η κ. Τριερβελέρ είχε δηλώσει νωρίτερα ότι οι γιατροί είχαν συμβουλεύσει τον κ. Ολάντ να μην την επισκεφτεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή