LIVE: Εκδήλωση για την ανεργία από τη Ναυτεμπορική και το ΚΕΠΕ

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 18:25
UPD:17/01/2014 14:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης (3-Α), ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου (1-Α) - διοικητής του ΟΑΕΔ, ο Νικόλαος Φίλιππας (2-Α) - πρόεδρος του Δ.Σ. και επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΠΕ, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος (4-Δ) - πρόεδρος ΚΕΕΕ και ΕΒΕΑ, ο Σάββας Ρομπόλης (2-Δ) - επιστημονικός συνεργάτης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ο Γιάννης Περλεπές (4-Δ) - γενικός διευθυντής της Ναυτεμπορικής.

A- A A+

Tο πρόβλημα της ανεργίας και δράσεις για την αντιμετώπισή της βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκδήλωση που διοργανώνουν αυτή την ώρα η «Ναυτεμπορική» και το ΚΕΠΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης. Ομιλητές στην εκδήλωση είναι επίσης ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Σάββας Ρομπόλης, από τον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας ο οικονομολόγος Χρήστος Ιωάννου και ο καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ Γιάννης Καλογήρου. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Δ.Σ. και επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΠΕ Νικόλαος Φίλιππας και ο γενικός διευθυντής της «Ναυτεμπορικής» Γιάννης Περλεπές.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή