Η Μπάγερν σχεδιάζει να ανανεώσει με τον Μάντζουκιτς

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 15:29
UPD:15:31
EPA/MOHAMED MESSARA

Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός, που αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ το 2012, συνδέεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης δια τετραετούς συμβολαίου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η Μπάγερν δεν έχει καμία πρόθεση να βάλει τον Μάριο Μάντζουκιτς στη μεταγραφική λίστα το επόμενο καλοκαίρι, παρά την άφιξη στο Μόναχο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σε συνέντευξή του στην «Bild» ο πρόεδρος του βαυαρικού συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ξεκαθάρισε τη θέση της εταιρείας, τονίζοντας ότι πρόθεση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι η παραμονή του ποδοσφαιριστή.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τον παίκτη, ο οποίος έχει ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες μας και ως εκ τούτου σχεδιάζουμε την επέκταση του συμβολαίου του», υπογράμμισε ο «Κάλε».

Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός, που αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ το 2012, συνδέεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης δια τετραετούς συμβολαίου.

Η άφιξη, όμως, στο σύλλογο του Λεβαντόφσκι, ο οποίος υπέγραψε για πέντε χρόνια, θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση τις ιεραρχίες στην επίθεση της Μπάγερν και να πιέσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να ψάξει για άλλη ομάδα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις