Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 01:22
UPD:13:31
MOTION TEAM/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Η αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Πανιώνιο (19:30 Novasports 2), ξεχωρίζει αναμφισβήτητα από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, έστω και σε διαφορετικούς θεσμούς. Οι «πράσινοι» έφυγαν με «σκυμμένα τα κεφάλια τους» από το Αγρίνιο στην πρεμιέρα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος (1-0 από τον Παναιτωλικό), ενώ οι «κυανέρυθροι» από την αποτυχία στο Κύπελλο κόντρα στον Αιγινιακό στην Κατερίνη (1-0).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει τον πρώτο λόγο και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα «τρίποντα» έτσι ώστε να παραμείνει γερά στο παιχνίδι της εισόδου στην πρώτη πεντάδα, ενώ από την πλευρά τους οι νεοσμυρνιώτες δεν έχουν την «πολυτέλεια» της…επιλογής αγώνων και θα τα δώσουν όλα για να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου να μη μπλέξουν σε περιπέτειες όσον αφορά το μέλλον τους στα «μεγάλα σαλόνια».

Ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους, θα διεξαχθεί στην Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει την προτελευταία του πίνακα, Βέροια (15:00 Novasports 2), με τους Κρητικούς να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Το δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά, όπου ο τοπικός Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη (17:15 Novasports 1), που μετά από το πολύ καλό ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα αγνοεί το «τρίποντο» από τις 10 Νοεμβρίου (3-1 τον Πανθρακικό κι έκτοτε έχει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες).
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις