Η Ξάνθη ανακοίνωσε τον Πάμπλο Γκαρσία

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 20:44
skodaxanthifc.gr

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μια καινούρια σελίδα ανοίγεται στην καριέρα μου», ήταν η πρώτη δήλωση του Γκαρσία, στην ιστοσελίδα της ομάδας.

A- A A+

Ποδοσφαιριστής της Ξάνθης είναι πλέον και επίσημα ο Πάμπλο Γκαρσία, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε απόψε η ακριτική ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι ο παίκτης αποκτήθηκε ως ελεύθερος και όχι υπό τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μια καινούρια σελίδα ανοίγεται στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα και φυσικά τη SKODA ΞΑΝΘΗ που μου δίνει την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ, να παίξω ποδόσφαιρο. Εύχομαι να στο τέλος να είμαστε ευτυχισμένοι πετυχαίνοντας τους στόχους μας» ήταν η πρώτη δήλωση του Γκαρσία, στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θράκης, εκτός του βιογραφικού του Ουρουγουανού πρώην διεθνή αμυντικού μέσου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Η SKODA ΞΑΝΘΗ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Pablo Gabriel Garcia Perez.
Σημ: Επειδή πολλά γράφτηκαν στο διαδίκτυο αναφορικά με την πιθανή απόκτηση του Pablo Garcia από την ομάδα μας, ξεκαθαρίζουμε τα κάτωθι:
1ον) Η SKODA ΞΑΝΘΗ ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε συνάντηση με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Pablo Garcia.
2ον) Αποκτήθηκε σαν ελεύθερος ποδοσφαιριστής.
3ον) Η SKODA ΞΑΝΘΗ διαχρονικά ποτέ δεν έχει εντάξει στο δυναμικό της δανεικό ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον ποδοσφαιριστή που καλύπτεται έστω και το 1/10 του συμβολαίου του από άλλη ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις