Στο Ζάππειο ο Μπαρόζο και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι της Ε.Ε.

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 13:45
UPD:16:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Ο πρωθυπουργό Αντώνης Σαμαράς (αριστερά) συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στο Ζάππειο Μέγαρο. 

A- A A+

Με την επίσημη υποδοχή του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και των μελών του Κολεγίου των Επιτρόπων από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά άρχισαν στο Ζάππειο Μέγαρο οι εκδηλώσεις για την έναρξη της ελληνικής Προεδρίας.

Ακολούθησε γεύμα των επιτρόπων με το υπουργικό συμβούλιο και στη συνέχεια κοινή συνάντηση των επισήμων.

Σε εξέλιξη είναι η κατ' ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αμέσως μετά θα υπάρξει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στις 16:00 άρχισαν και οι συνεδριάσεις των ομάδων εργασίας Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, Εξωτερικών και Γενικών Υποθέσεων και Ενέργειας, Μεταφορών, Υποδομών και Περιβάλλοντος.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, ενώ στο Ζάππειο Μεγαρο έχει διαμορφωθεί ειδική αίθουσα Τύπου για να καλύψει τις ανάγκες των ελληνικών ΜΜΕ, αλλά και των περίπου 65 ξένων ανταποκριτών με ειδίκευση στα ευρωπαΪκά θέματα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ξένος δημοσιογράφος παρακολουθεί τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με θέμα τους στόχους και τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας. 

Οι ξένοι ανταποκριτές ενημερώθηκαν ήδη από τους υπουργούς Οικονομικών και Εξωτερικών για τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή