Ελληνική προεδρία της Ε.Ε.

STREAM
Ενεργό:2533ημέρες| Ενημερώσεις:405
 
 
Συνεχής κάλυψη
24/09/2014 - 13:25VIDEO

Τι προσπάθεια κατέβαλε η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για την καταπολέμηση της διαφθοράς; Η Διεθνής Διαφάνεια επισημαίνει ότι ενώ η Ελλάδα έθεσε το ζήτημα ψηλά στη ατζέντα και η επίδοση της ήταν γενικά θετική σε κάποια σημαντικά ζητήματα διαφάνειας, δεν έδωσε τη δυνατότητα στους πολίτες να το διαπιστώσουν.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
02/07/2014 - 16:57ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Ευρωκοινοβούλιο για την παράδοση - παραλαβή των περγαμηνών της εξάμηνης κυλιόμενης προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Στο στιγμιότυπο με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. «Το ευρωπαϊκό εγχείρημα είναι ζωντανό, προχωράει άνισα, αλλά προχωράει» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την εναρκτήρια ομιλία του του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβύλιο για τον απολογισμό της ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε. Όπως είπε, η Ένωση έχει προβλήματα, αλλά έχει και τη δυνατότητα να τα λύσει, ενώ σημείωσε πως ότι στην Ευρώπη υπάρχει μία αλματώδης πρόοδος, από τη μια γενιά στην άλλη, και ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της Ε.Ε. επιταχύνεται.

Eurokinissi
02/07/2014 - 14:30VIDEO

«Το ευρωπαϊκό εγχείρημα είναι ζωντανό, προχωράει άνισα, αλλά προχωράει» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την εναρκτήρια ομιλία του του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβύλιο για τον απολογισμό της ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
01/07/2014 - 13:45VIDEO

Τον απολογισμό της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. έκανε χθες από το Ζάππειο Μέγαρο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος μίλησε για μια επιτυχημένη προεδρία και υπογράμμισε πως τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη διέψευσαν όσους ήλπιζαν στην καταστροφή τους.

Greek EU Presidency
30/06/2014 - 16:56VIDEO

Απέκλεισε το ενδεχόμενο η χώρα να πάει σε εκλογές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ εκτίμησε ότι το πολιτικό σύστημα άλλαξε και θα υπάρχουν συνεργασίες. Ερωτηθείς σχετικά στο πλαίσιο του απολογισμού της ελληνικής Προεδρίας, ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι «η χώρα δεν πάει σε εκλογές» και πρόσθεσε ότι «αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί, όλα τα κόμματα του εθνικού συνταγματικού τόξου είναι να αγωνιστούμε ώστε να ολοκληρωθεί η έξοδος από την κρίση, να επιβεβαιωθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους».

Greek EU Presidency
Φόρτωση...