Γ.Μπαρτζώκας: «Πρέπει να βρούμε τι φταίει»

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 19:50
UPD:19:52
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα την τελευταία εβδομάδα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στην πεσμένη ψυχολογία των παικτών του απέδωσε την ήττα από τον ΚΑΟΔ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα την τελευταία εβδομάδα (προηγήθηκε η ήττα από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου) και επισήμανε πως τα αίτια που προκάλεσαν το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα θα αναζητηθούν σίγουρα.

«Ο ΚΑΟΔ επικράτησε δίκαια. Οι παίκτες του είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, σε αντίθεση με μας που ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί. Είχαμε εμφανώς ψυχολογικό πρόβλημα, χάσαμε τα ριμπάουντ ξανά, δεν πηγαίναμε στις διεκδικήσεις, δεν είχαμε τρεξίματα και όσο περνούσε η ώρα ο αντίπαλος μας έπαιρνε αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και συνέχισε:

«Κάναμε δύο σερί ήττες, ενώ δεν είχαμε χάσει πριν από μία εβδομάδα. Σίγουρα η πρώτη ήττα επηρρέασε τη δεύτερη. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Με εμφανίσεις σαν αυτή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, με εμφανίσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν μπορούμε να φτάσουμε ψηλά», ενώ τόνισε πως «οι απουσίες, οι ασθένειες και οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογίες, ειδικά για ομάδες αυτού του βεληνεκούς. Ο Λο παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο πριν το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είπε ότι δεν μπορεί να παίξει άλλο».

Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση έκανε και ο Ματ Λοτζέσκι: «Δεν είχαμε ενέργεια στο παρκέ. Στην αρχή μπορεί να είχαμε το προβάδισμα, αλλά οι αντίπαλοι ήταν κοντά και ένιωθαν πως μπορούν να κερδίσουν και όσο περνούσε ο χρόνος το ένιωθαν περισσότερο. Όταν προηγήθηκαν άρχισαν πλέον να το πιστεύουν περισσότερο κι έτσι έφτασαν στη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις